7.5 C
Santa Comba
viernes, enero 17, 2025

Parabéns Manuel Costiña

Subía ao escenario da Gala Michelín en Murcía, o chef Manuel García para facer historia. Unha segunda Estrella Michelín que premiaba ao seu establecemento. Para valorar unha oferta gastronómica de primeiro nivel, desde Santa Comba para o mundo.

O “Retiro da Costiña” é un referente referendado pola súa clientela e por numerosos recoñecementos. É un recuncho culinario para vivir unha experiencia inolvidable. Pero é algo máis. Hai esencia. Hai un ADN que se alimenta da terra.

Hai dúas cousas que admiro enormemente das persoas. Que teñan presentes as súas raíces e que camiñen pola vida con humildade. E tamén a xente que loita con paixón polos seus soños, que se esmera no seu traballo. E no chef xalleiro temos un exemplo.

Manuel Costiña, con dúas exclusivas estrelas no seu peito, falou da súa familia, do seu equipo, dos seus provedores, clientes e da súa terra “Santa Comba, o corazón da Galicia verde”. Un detalle que define a grandeza desta persoa.

Días despois tíveno diante miña en Radio Xallas. E emocionouse. Notei que as súas palabras non eran actrices edulcoradas dun discurso de márketing. Falaba desde o corazón, cos ollos vidrosos e a voz entrecortada.

En cada prato, en cada bombón, en cada vermú está Santa Comba. E iso é algo de agradecer eternamente para os que son de aquí e para os que levamos máis de dúas décadas camiñando entre a néboa xalleira. Parabéns Manuel Costiña.

Entrevista a Manuel Costiña en Radio Xallas- Desde minuto 55

Pódeche interesar

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí
Captcha verification failed!
La puntuación de usuario de captcha falló. ¡por favor contáctenos!

Síguenos

7,820FansMe gusta
1,661SeguidoresSeguir
1,826SeguidoresSeguir
1,070SuscriptoresSuscribirte

Últimos artigos